Toiminta

Toiminta

Jumalanpalvelus

Sapattisin(lauantaina) seurakunta kokoontuu jumalanpalvelukseen, joka koostuu kahdesta osasta. Klo 10 alkaa saarnatilaisuus, jossa lauletaan, rukoillaan ja kuullaan saarna. Lapsille on tarjolla aika ajoin myös lastenkertomus. Osion lopussa kuullaan myös lähetysterveisiä ja kerätään kolehti paikallisen seurakunnan tarpeisiin. Lähetystyön tukemiseen voi lahjoittaa varoja salin takaosassa olevaan lippaaseen.

Klo 11 Raamattutunti
seurakunta tutkii yhdessä Raamattua lukien ja keskustellen. Seuraamme kansainvälisen seitsemännen päivän adventistien raamatuntutkisteluoppaan aiheita. Osion lopussa on yhteinen esirukoushetki, jossa tuomme kiitos- ja rukousaiheita esirukoilijan johdolla taivaalliselle Isällemme.

Jumalanpalvelustilaisuudet ovat avoimia kaikille. Ehtoollisjumalanpalvelus järjestetään neljä kertaa vuodessa, joka on avoin kaikille Jeesuksen Herrakseen tunnustaville kristityille. Tervetuloa!


Pienryhmätoiminta

Syys- ja kevätkaudella seurakunnassa on runsaasti yhteistä toimintaa eri muodoissaan. Naisille ja miehille on omat keskusteluryhmät, joissa tutkitaan Raamattua ja keskustellaan kristittynä naisena ja miehenä elämisestä. Vapaaehtoiset seurakunnan jäsenet tarjoavat halukkaille myös raamattupiirejä ja erilaista koulutusta hengelliseen elämään. Vuosien varrella seurakunnassa on opeteltu niin Raamatun profetioita kuin sielunhoitajan toimintaa. Toimintaan mahtuu myös kasvisruokakurssi ja Iloinen Mieli -tapahtumat yhdessä ADRA Finlandin kanssa.Liikunta-ilta

Lauantai iltaisin liikutaan yhdessä lyseon liikuntasalissa. Tervetuloa mukaan. Varusteina sisäliikuntavälineet.
 
Yhteystiedot
 


Facebook