Rukouspyynnöt

Lähetä rukouspyyntö

 • Rukousta 98-vuotiaan mummini puolesta, jolla erittäin pahaksi edennyt sydänsairaus. Hän on vanhainkotihoidossa.
  - 13 joulu, 2019
 • Pyytäisin esirukousta että Jumala parantaisi minut tästä sairaudesta ja tulisin uskoon ja muiden ystävien ja sukulaisten puolesta.
  Kirsi Mononen - 27 marras, 2019
 • Pyydän, että en joudu sairaalaan. Herra, varjele! Ja että saisin nukuttua.
  Jenni - 16 tammi, 2018
 • Pyydän, että Herra parantaa minut psykoosisairaudesta. Ettei tarvitse lääkitystä aloittaa.
  Jenni - 15 tammi, 2018
 • Rukoilkaa, etten jatkuvasti lankeaisi samassa asiassa.
  - 08 tammi, 2018
 • Että sydämeni rytmihäiriöt loppuisivat. Että saisin pelastusvarmuuden takaisin.
  Jenni - 09 joulu, 2017
 • Että pääsen sokerisista ja vaaleaa vehnäjauhoja sisältävistä tuotteista ja laihtuisin.
  - 23 marras, 2017
 • Toivon, että Herra auttaisi minua lääkeasiassa ja olisi minulle armollinen.
  Jenni - 22 loka, 2017
 • Jatkuvan masennukseni ja univaikeuksieni puolesta. Kahden uskovan ystäväni puolesta; joista kumpikin tahoillaan avoliitossa.
  a - 12 elo, 2017
 • Uskovan tytön puolesta joka seurustelee narsistin kanssa, on sokeassa tilasssa ja luottaa johdatukseen, Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jeesuksen nimessä valheen henki väistyisi ja Jumala paljastaisi tytölle totuuden. Kiitos rukouksista.
  - 26 maalis, 2017
 • Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta ja väsymystä puoli vuotta, tarvitsee Jumalan apua, että pystyisi suorittamaan ylioppilaskirjoitukset. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon
  - 06 helmi, 2017
 • Pyyntö että saisin uskon lahjan sekä pelastuksen Kristukselta sekä apua ongelmiini ja vaikeuksiin sekä että tekisin oikeita valíntoja elämässäni
  Toivoton - 25 tammi, 2017
 • Pyydän uskossa uudistumista ja paluuta Kristuksen luo.Apua seurakunta yhteyden löytämiseen.Pyyntö että saisin mahdollisuuden vielä edes kerran asuinpaikkakunnan vaihtoon asun pienellä paikkakunnalla.Palkallisen työn löytymiseen.Apua vaikeukssin sekä ongelmiini jotka kaikki hän tietää.Sekä että voisin auttaa ihmisiä Jumalan tahdon mukaan. Etsin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan.
  Etsijä - 23 tammi, 2017
 • Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista!
  - 19 tammi, 2017
 • rukoilkaa puolestani että saisin voimaa ja taivaallista viisautta asioihin ja kärsivällisyyttä. että Herra ajaisi miinun oikeuksiani täällä ihmisten keskellä. Pyydän esirukousta erään pienen ihmisporukan puolesta, että Herra toisi nuo ihmiset synnintuntoon ja poistaisi kivisydämeen ja että he kaikki pelastuisivat.
  väsynyt - 23 tammi, 2016
 • muistakaa kärsiviä kristittyjä joka päivä kuoleman lapset ihmisen poika yksinäinen jeesus kehoittakaa toisianne rukoilemaan hänen puolestaan maailman loppuun asti muistakaa myös minua ja helsingin kaupunkia
  mika - 28 loka, 2015
 • muistakaa kärsiviä kristittyjä joka päivä kuoleman lapset ihmisen poika yksinäinen jeesus kehoittakaa toisianne rukoilemaan hänen puolestaan maailman loppuun asti muistakaa myös minua ja helsingin kaupunkia
  mika - 28 loka, 2015
 • Please Pray...I'm 43 ,Never been in a relationship,been praying for relationships for over 20 years.Please Pray GOD brings me (Phil Chavez) women companion for loving relationship in JESUS Name Amen.Pray GOD brings me relationship exceedingly abundantly above what i can imagine in JESUS Name Amen.
  Phil Chavez - 29 kesä, 2015
 • Rukoilisitteko, että aviomieheni palaisi takaisin Isän luokse. Hän on hyljännyt Jumalan ja minut sekä lapsemme. Suurin mitä pyydän on, että mieheni ymmärtäisi, että ilman Jumalaa hänellä ei ole yhtään mitään. Ilman Jumalaa hän ei pysty rakastamaan minua ja lastamme täydestä sydämestään. Aviomieheni tarvitsee elämäänsä pysäytyksen ja hän tarvitsee Ihmeen! Ihmeen joka tuo hänet takaisin Jumalan ja perheensä luokse. Rukoilkaa mieheni ja avioliittomme puolesta ! Kiitos
  Vaimo - 29 touko, 2015
 • Rukoilen Isältä Jeesuksen nimessä ihmeparantumista ja täyttä terveyttä. Joh 15:7, 1.Joh 5:14-15. Joh 16:23. Kiitos rukouksistanne.
  - 08 joulu, 2014
 • Rukouspyyntön Andersin perheen puolesta, vaimo sairastaa Narsismia ja tulehdusttaa käytöksellään ja ilkeydellään parisuhteen ja ystävyys suhteet ja perhe suhteet läpi koko suvun, rukilkaa että Herra auttaa pelastaa ja parantaas !!! ja huolehtii perheen kahdestalapsesta.
  PETE - 15 marras, 2014
 • Herra, anna ystävälleni rauhasi ja taloudellinen turva, että hän voi elättää lapsensa. Hän on hakenut yli 30 työpaikkaa ja pätevänä ihmisenä silti edelleen on ilman työtä. Tämä ahdistaa häntä suuresti ja tuntuu nöyryyttävältä, niin että hän melkein uskoo ettei Jumala annakaan hänelle mitään hyvää. Herra, anna uskoa ja ennenkaikkea antaisit hänelle työpaikan!! Herra, irtisanomme pahan vallan ystäväni elämästä, etteivät kenenkään kiroukset tai sanat voi estää enää ystävääni saamasta hänelle parasta työpaikkaa. Jeesuksen nimessä, aamen! Auta, Herra, myös minua tulemaan entistä paremmaksi työssäni! Ja menestymään myös taloudellisesti, jotta voisimme saada laskumme maksetuksi, maksaa kymmenykset ja vielä auttaa muitakin!
  Marjatta - 31 loka, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ ASUIN ALUEELLAMME OLEVAN JATKUVAN HÄIRIÖN JA PAHA JOHDOSTA ETTÄ JUMALA LOPETTAISI SEN JA SAISIMME ASUA TURVASSA. sisar ja veli
  - 30 loka, 2014
 • Minulta löydetty munasarjassa kasvain, parantumista ilman leikkausta toivon. Jumala pystyy mihin vaan. Rukousapua tähän asiaan haluaisin. Kiitos!!!
  Anette - 26 loka, 2014
 • Rukoillaan minun tukihenkilöasian puolesta, koska on löytynyt ihminen joka olisi hyvä tukihenkilö ja just sopiva kaikin puolin auttamaan minua juuri niissä vaivoissa joihin tukea tarvitsenkin ja joka on sydämellinen ja jonka seurassa on turvallista olla. Siunataan tätä ihmistä erityisesti ja rukoillaan hänelle viisautta toimia oikein ja olla hyvä tukihenkilö. Rukoillaan että Jumala vaikuttas hänessä asian suhteen hyvää tahtomista ja tekemistä sen mukaan mikä on hyvä tässä tilanteessa. Rukoillaan sen ohella myös sen puolesta, kun eräälle henkilölle joka asuu kaukana täältä, on tarjottu täältä hommia ja myös ehdotettu asuntoa. Rukoillaan, että jos on Jumalan tahto, Jumala vaikuttas tahtoa ja tekemistä että hän ne ottas vastaan.
  Henna Makkonen - 19 loka, 2014
 • Rukoillaan mieeni lonkkaleikkauksen puolesta, että se menisi hyvin. Herra estä kaikki komplikaatiot ja ohjaa sinä kirurgin kättä. Anna parantumisen eetä hyvin. 2. Siunaa Herra oman työni työjärjetelyt.Anna oikeudenmukaisen palkan järjestyä. 3. Uudista lasteni usko.
  Maria - 30 elo, 2014
 • 1.Rukoillaan, että poikani saisi ostettua itselleen pienillä varoillan,edullisesti toimivan ja hyvän auton. Herra johdata sinä. 2. Kosketa Herra äitiäni rakkaudellasi ja anna isälleni terveyttä ja paranna hänet Alzheimerista.
  - 22 heinä, 2014
 • 1. Annen uskoontuloa, ja sitä, että Herra siunaisi kohtaamisemme, ja saisi sijaa Pyhän Hengen kautta tapaamisessa. 2.Siunaa myös vaikeaa ihmissuhdetta työpaikalla.Anna viisautta työasioihin. 3.Uudista lasteni usko.
  Maria - 02 heinä, 2014
 • Työtilanteeni on stressaava. Sain apulaisen, joka tekee paljon virheitä. Lisäksi työyhteisössäni on henkilö, joka piikittelee minua. Herra anna viisautta ja apua tähän kaikkeen.Tuo oikeutesi ja hyvyytesi tähän tilanteeseen
  HERRAN OMA - 29 kesä, 2014
 • Pitkän erämaan jälkeen uudistuin uskossa, mutta samalla vanhat kivut nousivat pintaan. Olen ahdistunut, joka kumpuaa siitä, että tunnen itseni yksinäiseksi ja arvottomaksi. Mulla on ystäviä, mutta saan olla aina itse se ketä ottaa yhteyttä. Tuntuu, ettei mulla ole oikeasti merkitystä kenellekään. Kaipaan erityistä ystävää, jonka kanssa jakaa asioita avoimesti. Iso ongelma on myös se, että olen homo ja koukussa homopornoon, vaikka olen taistellut asiaa vastaan vuosia ja olen naimisissa naisen kanssa. Kaipaan lähemmäs Jumalaa, mutta tuntuu usein, että lankeamiseni etäännyttävät Jumalasta, enkä pääse sellaiseen yhteyteen mitä toivoisin.
  Kalle - 21 touko, 2014
 • Rukoilen, että univaikeuteni ja masennukseni alkaisi hellittämään ja pahin olisi jo takana. Lääke ei ole auttanut ja joudun vaihtamaan uuteen. Se pelottaa.Rukoilen voimaa ja uskoa ja turvaa. Rukoilen siunausta avioliitollemme ja koko perheelleni.
  annu - 12 helmi, 2014
 • Rukoilen, että kova väsymykseni alkaisi helpottamaan ja elämä tasoittumaan. Rukoilen, että lääke joka minulle määrättiin antaisi minulle yhä parempia yöunia ja virkistäisi päiviä. Rukoilen voimaa, iloa ja valoa. Toivon myös että pääsisin takaisin pian koulutöiden pariin ja rukoilen myös voimaa koko perheellemme.
  Annu - 02 helmi, 2014